Prima pagina

Internet

Configurare PC

E-mail

World Wide Web

Download

Carte de oaspeti

Feedback Links

Despre Adrian Andrisan -Ady 

Pagina recuperata de la www.ady.botosani.ro (care nu mai este disponibila pe Internet)    

Ma numesc Adrian Andrisan (alias Ady) si sunt nascut la data de 21 iunie 1938 in orasul Vatra - Dornei, judetul Suceava. Am absolvit licelul la Campulung-Moldovenesc in 1955, iar apoi Scoala tehnica de Posta si Telecomunicatii din Bucuresti in 1958.
Deci nu am studii superioare si nu cunosc nici o limba straina.
Intre anii 1958 - 1998 am lucrat numai in sectoarele de posta si telecomunicatii, pana la pensionare pentru limita de varsta, iar primul meu contact cu calculatoarele a fost in anul 1992.
Sunt casatorit din anul 1963 si nu avem copii. De la casatorie locuiesc in municipiul Botosani. Daca doriti sa aflati mai multe despre Botosani, puteti vizita site www.botosani.ro  (unde veti gasi si multe imagini).
Port ochelari, fumez si beau cafea - dar nu consum alcool, sau alte 'blestematii". La aceasta data arat cam asa :

Adrian Andrisan - Ady

Cand m-am pensionat, am vandut masina si mi-am cumparat un calculator, care la acea data era in top, dar timpul nu sta pe loc - asa ca am fost obligat sa-mi fac un alt calculator. . . . care este mai tanar ca mine. :-) 
Avand timp si rabdare, citind mult si incercat diferite softuri, am castigat o anumita experienta.
Stiind de cate greutati m-am izbit la inceput, am dorit sa impartasesc cunostintele acumulate si celor care fac primii pasi in acest domeniu. Nu este o rusine daca nu cunosti totul - trebuie sa stiti ca nu sunteti singuri pe lume, exista multe surse de ajutor (de la carti si reviste, prieteni, cursuri si "miraculosul" Internet - o sursa inepuizabila de informatii).
Dar cel mai bine este sa lucrezi si sa experimentezi singur.
Nu te teme sa experimentezi, pentru ca orice ai face, nu poti sa distrugi fizic PC-ul. Poti in cel mai rau caz sa pierzi date si sa irosesti timpul !
Tocmai aceasta este rostul acestui site, sa te convinga ca se poate face multe si cu resurse modeste daca vrei sa faci ceva, iar pe mine considera-ma un prieten care iti intinde o mana de ajutor.
La revedere si succes !
A d y

PS : Ady a plecat dintre noi pe data de 4 Noiembrie 2004.

Vezi si povestea acestui site.


Prima pagina

Internet

Configurare PC

E-mail

World Wide Web

Download

Carte de oaspeti

Feedback Links

Adrian Andrisan - Ady

Bogdan 

© Copyright 2001-2004

 Toate drepturile rezervate